Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish

Destaquem

Descarrega't el llibre!

informes

Informes

d'Iniciativa Animalista.

Becerrades mai més!

 

El Bloc de Manolo Sáez

 

Llibertat.cat

SEPC

Plataforma Prou!

Visita el nostre bloc.

Sr. Nogués, ens pareix, com diu vosté, que no ha de ser gens fàcil il·lusionar els valencians (i suposem que tampoc a les valencianes) perquè revisiten l’Oceanogràfic, un espai empresarial que lliga els seus beneficis a la precarietat vital dels actors principals d’eixa activitat. I no és que el poble valencià siguem especialment sensibles al patiment animal: ahí està l’afecció als bous embolats o amb corda per a demostrar-ho; però és que tenim massa prop l’experiència de l’explotació, la precarietat laboral i vital que s’ha instal·lat entre nosaltres, per a no identificar-la amb la de la vida dels animals que omplin l’Oceanogràfic. I com eixa relació és molt evident i desagradable, és difícil mirar-lo amb simpatia i que aconseguisca que les persones que ho visiten repetisquen l’experiència. 

Dissabte, 29 Octubre 2016 22:00

"L'Amagament" per Manolo Sáez

Sempre dic que totes les persones són vegetarianes fins als sis mesos. I no m'equivoque.

Ara que veig només la televisió del menuts i menudes, encara crec més en l'amagament. L'ocultació de la realitat. A tothora són amb anuncis sobre lactis. Per exemple l'anunci de la vaca que riu. Que realment no és una vaca, és un dibuix. Perquè trobar una vaca que riu a una explotació ramadera és impossible.

Dijous, 22 Setembre 2016 22:00

No al treball de tracció animal

La Plataforma Iniciativa Animalista (PIA), organització que lluita pels drets dels animals als Països Catalans, denunciem la promoció del treball amb tracció animal per part de diferents entitats de professionals del sector agrari amb vocació ecologista, com és la Xarxeta i la Xarxa de Pagesos Agroecològics, amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

A continuació trobareu la notícia en el diari "Las Provincias", avancem... ací la notícia.

 

Imatge: Las Provincias

 

Propera assemblea Veïnal, divendres 12 de febrer a les portes de l'església d'Otos.

 
UNA COMARCA UNA FORÇA

Els animals sempre ens han acompanyat al llarg de la història. Sempre han estat al nostre costat com camarades fidels. Des del neolític, període en què es van produir els primers processos de domesticació, els bous, les mules, els cavalls... són qui més ha treballat la terra, ens ha transportat i, alhora, qui hem tractat com a bèsties de càrrega. Els gats han protegit els nostres graners de les plagues de rosegadors, hem explotat els gossos per a la caça, els hem degradat per al nostre entreteniment i burla, etc. Fins i tot hem convertit determinats animals en eines militars fent-los participar en les guerres... Quan ens exclamem dient que carreguem com mules o que ens tracten com animals, estem admetent aquesta explotació. Els beneficis que ens ha generat l'explotació animal revelen un dels motius principals pels quals l'ètica envers les altres espècies mai no ha estat una prioritat pel pensament occidental, ni tan sols per molts moviments que s'autoproclamaven revolucionaris.

Pàgina 1 de 4

Opinió

RogerCastellanos

    

Joomla Template - by Joomlage.com